«Jeg er Abrahams Gud og Isaks Gud og Jakobs Gud. Han er ikke de dødes Gud, men de levendes.» Matt 22,32

Det var Moses som fikk høre «dagens drypp» av Guds egen munn . Bakgrunnen var at Moses var ute og gjette småfeet , da han oppdaget en brennende tornebusk , som ikke brant opp.  Men da Herren så at han kom bort for å se, ropte Gud til ham midt ut av tornebusken og sa: «Moses, Moses!» Og han svarte: «Ja, her er jeg.» Da sa han: «Kom ikke nærmere! Dra dine sko av føttene! For det stedet du står på er hellig grunn.» Så sa han «dagens drypp»: «Jeg er din fars Gud, Abrahams Gud, Isaks Gud og Jakobs Gud.»

Mange kommer i dag til tro på Jesus som frelseren og Guds sønn etter at de har møtt Jesus . 

På nettet finner en mange vitnesbyrd av muslimer som har kommet til tro på Jesus på grunn av at de har møtt ham.  En tidligere Imam forteller om hvordan hans munn plutselig sa ordene: «Jesus, Jesus»! Senere opplevet han å se et veldig lys og hvor han så Jesus ansikt. Dette førte ham til tro på Jesus, men da ble han utstøtt av hele familien og slekten. Han dro da til et annet land, men livet ble for tøft for ham uten familiebånd og da besluttet han å ta sitt eget liv. Han hadde bestemt seg for 3. januar det året kl 03.00 og hadde stillet vekkerklokken på kl.03.00.

Da den 3. januar kom og klokken nærmet seg 03.00 gjorde han seg klar til avslutte livet sitt her på denne j ord. Presis kl.03.00 banket det på døren hans. Han lurte på om han hørte rett, men da det banket den tredje gangen på døren hans, gikk han mot døren og lukket den opp og der stod en lysende Jesus foran ham og sa: «Jeg er Abrahams Gud og Isaks Gud og Jakobs Gud.»

Fra da av ble livet verd å leve med Jesus som Herre og frelser. En annen muslim forteller om at han døde, men da møtte han Jesus, fikk livet tilbake og ble frelst. En kvinnelig lege som var sunnimuslim, også hun fikk møte Jesus og ble frelst.

«Han sa: Hvem er du, Herre? Og han svarte: Jeg er Jesus, han som du forfølger.» Apg 9,5