«Lukk rettferdsporten opp for meg, jeg vil gå inn og prise Herren! Her er Herrens port, gjennom den går de rettskafne inn. Jeg takker deg fordi du har svart meg, fordi du ble min redning.» Sal 118,19-21

Nylig ble det holdt en bønnesamling for landet vårt  på Grimerud gård. Oppmøtet var fulltegnet og flere hundre ble satt på ventelisten. Ordet vender ikke tomt tilbake før det har utført det det var sendt for å gjøre, noe som de fikk oppleve å høre om på bønnesamlingen.

«Sammen for Guds ansikt» var mottoet for samlingen og en av gjestetalerne Godwin kom fra Wales og han sa til avisen Norge I DAG :

«- at lengsel etter Gud er avgjørende for hva vi kan oppnå og oppleve. - Er du sulten og tørst eller ønsker du bare noen øyeblikk med godteri? Vil du kun bite litt i salaten eller vil du ha hele steken? Hvor viktig er Han for deg? Hva med å få livet ditt renset? Hva med å få hjertet ditt gjort rent fremfor Ham?»

 

Ekteparet driver et bønnearbeid i Ffald Y Brenin, der mennesker valfarter for å oppleve Guds kraft.  Tidligere hadde de vært involvert i kristen tjeneste i flere tiår, de hadde sett at Gud hadde gjort mange vidunderlige ting. Hundrevis av mennesker kom til troen og de så Guds inngripener og mange mennesker ble forvandlet i sine liv, men de hadde en fornemmelse at det var noe nytt på vei for dem. De ble bare mer og mer sultne etter Han. De måtte bare ha mer av Hans nærvær.  Herren la en sult inni dem og sånn begynte det  hele . Da de dro til Ffald Y Brenin trodde de det var galskap, for dro de ville de nok miste kontakten med de ikke-kristne, siden stedet var så øde. Men Gud hadde en løsning på det, for Han bringer de ikke-kristne til stedet. Gud valgte så et sted med et navn som er vanskelig å uttale, på den mest øde plass en kan finne, uten noen offentlig transport, med smale enveiskjørte veier med gress som gror i midtstripa. Gud sa at Han skulle gjøre noe på høydene der.  Ja, akkurat der. Det er vel bare Gud som kan gjøre noe sånt?

Flere av de som daglig leser  «dagens drypp» var tilstede på denne bønnesamlingen og de ble oppglødet til å fortsette i sin bønnetjeneste.  

Etter å ha hørt og lest fra bønnesamlingen, sa jeg til Herren : «Hva med oss Herre, hva skal vi gjøre?» Herren svarte : « Når en motor har gått lenge nok, så må den inn til overhaling og fornyelse. Etterpå kan den brukes som før. Slik også med dere nå, dere er inntatt til overhaling, hvor jeg nå steller dere i stand, slik at dere kan gå fornyet ut i min tjeneste etter at dere er overhalt.»

«Har dere glemt de manende ord som taler til dere som til sønner: Min sønn, forakt ikke Herrens tukt, mist ikke motet når han refser deg. For Herren tukter den han elsker, og refser hver sønn han tar seg av.» Hebr 12,5-6.