« Da hørte jeg Herrens røst: Hvem skal jeg sende, og hvem vil gå for oss? Da sa jeg: Se, her er jeg, send meg!» Jesaja 6,8.

Velg meg, sier Herren. I disse dager trenger dere å velge meg i alle situasjoner, ikke bare når dere føler at jeg er nær. Velg meg uansett omstendigheter, uansett hva som kommer imot deg.

Se opp til meg og strål av glede. For dagen kommer da alle skal se det jeg sa. Se, jeg kommer i skyen, ja, jeg kommer, sier Herren, og dere som er rede, dere vet: Jeg henter dere hjem til meg!

Vær ikke redd for det som kommer! Vær ikke redd for de som sier: «Det er ikke det som kommer til å skje!»

Vær ikke redd for dem, men vær redd for dem som vil rive dere bort fra meg. Dere skal holde fast i meg og ikke snu dere noen vei, unntatt kun til meg, sier Herren.

Vær ved godt mot! Jeg har registrert alle deres spørsmål og jeg vet hva du har i tankene. Jeg vet hva som skal komme, men du skal holde ut, sier Herren. Jeg holder ut! Og når jeg holder ut med deg og med dere, hvem kan da stå imot oss? Ingen, sier Herren.

Dere er velsignet av meg! Derfor kan dere proklamere: Seier i mitt navn. Ja, seier! Amen.  (Budskap i tunger og tydning v/Anne og Hans 5.5.2018)

«Hva skal vi da si til dette? Er Gud for oss, hvem er da imot oss?» Rom 8,31

Ha ei god helg i Herrens nærhet!