Print
Category: Dagens drypp
Hits: 260

«Ditt ord er en lykt for min fot og et lys på min sti.» Sal 119,105

Jeg fikk en hilsen fra «Bibelgaven» hvor lederen beskriver 5 land i  Sentral-Asia hvor behovet for bibler er stort. Han forteller denne historien:

«For noen måneder siden kom en gutt i kontakt med kristne og fikk høre om Jesus. Gutten fortalte dette om dette hjemme fordi han ville tro på Jesus. Han ble nektet å skifte tro, og han ble straffet hardt med mange slag. Gutten holdt imidlertid fast ved Jesus, og i familien ble man enige om at han skulle gå til moskeen for å søke råd der.

Utenfor moskeen satt en gammel mann, og for gutten var det naturlig å forhøre seg om saken med mannen. Da han fikk høre hva gutten hadde å fortelle , sa han:

«Gutt, jeg møtte Jesus i en drøm for over 30 år siden. Siden har jeg bedt til ham hver eneste dag her i denne moskeen. Gå hjem og tro på Jesus!»

Gutten fikk en lommelykt av Bibelselskapet med innbygget høyttaler hvor hele bibelteksten er lest. Lykta lades av sola. For en som ikke har lært å lese er dette et fantastisk hjelpemiddel, og den kan brukes mens han gjeter sauene sine ute i fjellene. Da kan en bruke dagens drypp:

«Ditt ord er en lykt for min fot og et lys på min sti.»