«Så har vi da, søsken, frimodighet ved Jesu blod til å gå inn i helligdommen, dit han har innviet en ny og levende vei for oss gjennom forhenget, som er hans kropp. » Hebr 10,19-20.

Noen ganger kommer en hilsen og gløder deg opp. Fikk en hilsen fra en bibelmisjonsleder som skrev følgende:

Hva skjer når noen i Syria får en bibel eller et nytestamente?

«Jeg heter Lina, og bor i Syria. Som så mange andre syrere, så har jeg sett døden, kjempet med angst og frykt, og jevnlig lurt på om det vil være et liv å leve i fremtiden.

Min familie er ikke religiøs, og religionsundervisningen på skolen gjorde ikke inntrykk på meg. Første året på universitetet gav imidlertid en medstudent meg et nytestamente. «Det er en bok med et budskap», sa han. Jeg visste ikke helt hva jeg skulle gjører med det, men jeg tok det med hjem. En dag bare åpnet jeg det. Dette var teksten som møtte meg:

«Så har vi da, søsken, frimodighet ved Jesu blod til å gå inn i helligdommen, dit han har innviet en ny og levende vei for oss gjennom forhenget, som er hans kropp. » Hebr 10,19-20.

Jeg leste disse versene, og de som følger etter, om og om igjen. Jeg måtte vite mer! Så jeg snakket med ham som hadde gitt meg nytestamentet.

Det viste seg at han var frivillig hos Bibelselskapet i Syria, og at nytestamentet kom fra dem. Ansiktet hans lyste opp når han leste versene. Så fortalte han meg om Jesus, hva Jesus hadde gjort når han levde her på jorden og ved å dø for oss. Jeg som ikke hadde noen religiøs bakgrunn, reagerte øyeblikkelig da jeg forstod hva Jesus Kristus, vår frelser, har gjort for meg.

Nå deler jeg min tro med andre, og ber dem finne Jesus i Guds ord. Hans Ord snakker direkte til mitt hjerte.»

«Jeg sier dere: På samme måte blir det større glede i himmelen over én synder som vender om, enn over nittini rettferdige som ikke trenger omvendelse.» Luk 15,7.