"For fremmede har reist seg mot meg, voldsmenn står meg etter livet. De har ikke Gud for øye." Sela. Sal 54,5

På vår daglige vandring i vårt fantastiske turområde, kom plutselig  en tanke opp i mitt hode:

"No time to lose!" (Ingen tid å miste!)

Vi er begynt en ny uke med nye muligheter og om du da tenker : Jeg har ingen tid å miste! Nå gjelder det å handle, nøktern og sikkert i alle ting!

En mann som vitnet på et tv-program nylig, omtalte den tiden da han var blitt en kristen, men greidde ikke å slutte å røyke. Han var fortvilet over seg selv.
En dag,- helt uanmeldt hørte han Jesu stemme i sitt indre, som sa: "I morgen kl halvfire kommer du til å slutte å røyke!"
Morgendagen kom og klokken ble halvfire og mannen minnet hva Jesus hadde sagt dagen før, så hva nå Jesus?
- "Be en bønn først!" sa Jesus til ham.
Mannen så gjorde og straks etter skjedde der noe i kroppen hans og røykesuget var helt borte. Han tok og ryddet bort alle sneipene, askebegerne og all røyk og kastet de i søpla, han var totalt fri røyken. Et under var skjedd med mannen, han handlet på Jesu ord og ble helbredet for røyken øyeblikkelig etter bønnen.

Dagens drypp omtaler Davids ord :"For fremmede har reist seg mot meg," hva gjør en da? Jo, vi tar på oss Guds fulle rustning, så vi kan holde stand mot djevelens listige angrep. Jfr Ef 6,11. Hva kan da voldsmenn gjøre oss? De som ikke har Gud for øye, de tror de er uovervinnelige. Men vi vet om vår frelser Jesus, han er uovervinnelig, han seiret på Golgata kors over satan.

Har du begynt en ny uke uten Jesus i ditt hjerte, så sier jeg som jeg hørte for mitt indre øre: "No time to lose!"
Ta imot hans frelsesord nå:

"Men alle dem som tok imot ham, dem ga han rett til å bli Guds barn, de som tror på hans navn." Joh 1,12