"Ja, du lar min lampe skinne! Herren min Gud lyser opp mitt mørke. For ved deg stormer jeg løs på fiendeskarer, ved min Gud springer jeg over murer. Gud - hans vei er fullkommen. Herrens ord er rent. Han er et skjold for alle dem som setter sin lit til ham. For hvem er Gud uten Herren? Og hvem er en klippe, uten vår Gud? Den Gud som omspenner meg med styrke og gjør min ferd ulastelig. Han gir meg føtter som hindene og setter meg på mine høyder." Sal 18,29-34.

Ja, så er vi tilbake etter en «feriepause» på lufta. Jeg starter med en hilsen fra en ungdom :

«I Jesu styrke.

I går leste jeg salme 18. Da jeg kom til vers 29-34 viste Jesus meg et bilde av hvordan det ser ut når han omspenner oss med sin styrke , det våre øyne ikke ser.

Jeg så meg selv oppreist på en klippe og iført en krigers klær/rustning. Bak meg var himmelrommet fylt av engler. Uendelig mange engler utrustet og klare til kamp. Foran meg var det mørkt og dalen krydde av vanskapte avskyelige skapninger. Skapningene viste en tydelig frykt, og jeg undret på om det var meg som skremte dem. Da vistes enda en ting for mine øyne. Jesus selv sto høyreist, sterk og krigersk bak meg. Han og hans himmelske hær fulgte meg og sloss for meg.

Deretter så jeg meg selv i en hverdagssituasjon der jeg gikk på skolen. Og jeg visste at det er DEN styrken jeg går i, når jeg går i hans styrke.»