"Men la oss gjøre det gode og ikke bli trette. For vi skal høste i sin tid, så sant vi ikke går trett. La oss derfor, mens vi har tid, gjøre det gode mot alle, men mest mot troens egne folk." Gal 6,9‭-‬10 .

Sommermånedene er juni, juli og august på våre breddegrader. Vi er nå begynt på siste sommermåneden. Hvor har du hatt ditt fokus på i ferien? Mange familier har reist i utland og i vårt eget land, pensjonistene er mer stabile, noen liker seg i nærområdet sitt, andre drar land og strand for å se og oppleve natur og folk.
Men hva med Guds folk? En stor flokk reiser på sommerstevner med sine familier, der får de alle tilfredsstillet sine aktiviteter.

Det er viktig å holde fokus på JESUS i disse tider. Jo, mer du ligner ham, dess bedre forbilde blir du for verdens barn og dine egne.
Sett av tid for en stille stund med Jesus, senere en tid for dine omgivelser, dine nærmeste.
La barndoms minnene få bli de koselige sammenkomstene hvor glede,fred og harmoni sammen med Jesus sitter fast i "minneboksen".

"Jeg vil glede meg i Herren, min sjel skal fryde seg i min Gud. For han har kledd meg i frelsens drakt, i rettferdighetens kappe har han svøpt meg - lik brudgommen, som setter på seg en lue prektig som prestens, og lik bruden, som pryder seg med sine smykker." Jes. 61,10