Om oss

Bibelfellesskapet er stedet for deg som liker bibelundervisning og ønsker mer bibelkunnskap. Her kommer vi til å fokusere på undervisning fra Guds Ord, samt å ta opp viktige bibelske temaer og spørsmål. På Facebook-gruppen med samme navn, kan du også legge inn kommentarer og stille spørsmål. Ut fra denne tjenesten ønsker vi at siden skal være en ressurs for bibelstudier, forkynnelse og undervisning. Vi legger også ut taler i audioformat og etterhvert i video-format.

 

Om du lurer på hvem som står bak denne siden, så vil vi kort fortelle litt om oss selv. Grunnleggere for Bibelfellesskapet.net er Olav Fjærli og Kjetil Holen. Vi er begge tilknyttet Pinsemenigheten Filadelfia i Grimstad.

 

Olav møtte Jesus i 1987, som 20-åring. Han fikk sitt kall som forkynner i 1989, da han gikk bibelskole i Oslo. Han har vært med i forkynnelse, undervisning, kveldsbibelskole og ungdomsarbeid i flere menigheter, både i baptist- og pinsesammenheng. Fra 1997 har han også vært aktivt med i misjonsarbeid i Romania. Du kan også besøke hjemmesiden www.romaniangospelmission.net for utfyllende info om dette. Olav er også aktuell som TV-predikant, med programmet "Himmelrikets Skole", som går ukentlig på Kanal 10. Du kan også se disse programmene på nettet, via følgende side: http://tro.tv/program/himmelrikets-skole/ondemand

 

Kjetil ble frelst i 2005, 16 år gammel. Han ble fort glad i Guds Ord. Etter at han kom til Grimstad i 2010, har hans hunger etter innsikt i Guds Ord bare blitt sterkere. Her har han også kommet inn i et fellesskap av flere som elsker Guds Ord. Kjetil er aktiv med i menighetens aktiviteter hvor han tjener Gud gjennom musikk, forkynnelse og undervisning. Han står som medpastor og en del av lederskapet. Ellers så er det noe besøk rundt om i menigheter for å tjene i forkynnelse og musikk.

 

 

 

S5 Box